Taloautomaatio

Miksi taloautomaatio?

  • Nostaa asunnon arvoa ja huolehtii arvon säilymisestä pitkällä aikavälillä.
  • Asunnon muokattavuus jälkikäteen kasvaa
  • Asennuskustannukset perinteistä sähköurakointia suuremmat – säästöä pitkällä aikavälillä
  • Parantaa asunnon viihtyvyyttä, energiatehokkuutta ja turvallisuutta

Taloautomaatio on nykyaikainen tapa lisätä käyttäjän viihtyvyyttä sekä turvallisuutta kodissaan ja työpaikallaan. Nykyaikaisella automaatiojärjestelmällä voidaan hallita kaikkia valaistukseen, lämmitykseen, ilmanvaihtoon, sähkönohjaukseen sekä turvallisuuteen liittyviä toimintoja.

Taloautomaatiolla parannetaan lämmityksen ja ilmanvaihdon ohjauksen osalta rakennuksen energiatehokkuutta optimoimalla lämmityksen ja ilmanvaihdon tarve juuri oikeaksi. Valaistuksen ohjauksella luodaan viihtyisä ja haluttu valaistus eri tarpeisiin sekä tilanteisiin – tunnelmavalaistuksesta työtarkkuutta vaativaan valaistukseen. Taloautomaatioon voi liittää myös muita kodin turvallisuutta valvovia kokonaisuuksia, kuten esimerkiksi palovaroittimia, liiketunnistimia tai vesivuotoantureita. Mahdollisissa vikatilanteissa käyttäjän on mahdollista saada tietoa järjestelmän avulla joko tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Toteutamme kohteet alan uusimmilla automaatiojärjestelmillä. Eniten käyttämämme Beckhoff-järjestelmän etuihin kuuluu sen monipuolisuus sekä muiden järjestelmien helppo liittäminen kokonaisuuteen. Beckhoff-järjestelmää on myös helppo laajentaa tarvittaessa ilman, että logiikkaa tai laitteita tarvitsee vaihtaa. Joustavuudeltaan Beckhoff-järjestelmä onkin alallaan erinomainen, mikä antaa lukuisasti mahdollisuuksia sen käyttöön eri tarpeiden mukaan. Beckhoffin PC-pohjaisuus mahdollistaa helpon liitettävyyden ylempiin järjestelmiin sekä kolmansien osapuolien integroinnit samaan laitteeseen.

Beckhoff
Lataa esite >

Teemme myös tarpeen mukaan KNX-taloautomaatiototeutuksia!

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelun pohjana on asiakaslähtöisyys; lähtien budjetista ja päättyen asiakkaan tarpeiden määrittelyyn. Hyvällä ja laadukkaalla sähkösuunnittelulla rakennuksen sähköjärjestelmät saadaan vastaamaan käyttäjän toiveita ja tarpeita. Lopputuloksena on oltava käyttäjälle mieleinen ja toimiva ratkaisu. Loistava yhteistyökykymme yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoomme takaa sujuvan toiveiden kuulemisen sekä niiden toteuttamisen käytännön ratkaisuihin.

Teemme sähkösuunnitelman käyttäjän tarpeiden pohjalta. Suunnitelmaan kuuluu perinteisen sähköjärjestelmän lisäksi yksityiskohtainen valaistussuunnitelma, antenni- ja yleiskaapelointiverkkosuunnitelma sekä hälytinjärjestelmät. Huomioimme jo suunnitteluvaiheessa talotekniikan tilantarpeen ja sen tarvitsemat eri reitit, jolloin rakennusvaiheessa töiden sujuvuus on taattua.

Ammattimaisella sähkösuunnittelulla rakennuksen sähköjärjestelmä saadaan luotua kustannustehokkaaksi ja pitkäikäiseksi.

Sähköasennukset

Laadukas lopputulos, aikataulussa tehdyt urakat ja asiakastyytyväisyys luovat perustan ammattitaitoiselle asennustyöllemme. Asennukset ja tarkastukset suoritamme aina huolella, jolloin lopputulos on siisti ja ennen kaikkea turvallinen.

Valaistussuunnittelu

Tähtäämme valaistussuunnittelussa aina mahdollisimman tarvelähtöiseen ja tyylikkääseen kokonaisuuteen. Valaistuksen merkitys on valtava: hyvä valaistus luo turvallisuutta ja tunnelmallisuutta, mutta parantaa myös työtehokkuutta sekä vireyttä. Hyvällä, toimivalla ja monipuolisella valaistuksella pyrimme luomaan viihtyisän sekä turvallisen ympäristön – kuitenkaan tinkimättä estetiikasta.