Ammattimainen
sähkö- ja valaistus­suunnittelu

Laadukas sähkösuunnittelu varmistaa sen, että rakennusvaiheessa ei tule vastaan ylimääräisiä muutostöitä, materiaalihankintoja tai huonosta suunnittelusta johtuvia asennusvirheitä. Tämä heijastuu tietysti suoraan koko projektin sujuvuuteen ja kustannuksiin – positiivisesti. 

Olemme erikoistuneet
vaativiin kohteisiin

Olemme erikoistuneet vaativien omakotitalokohteiden sähkö- ja valaistussuunnitteluun, joka poikkeaa merkittävästi perinteisten omakotitalokohteiden sähkösuunnittelusta. Laajan suunnittelu- ja urakointikokemuksen ansiosta osaamme aina suositella sopivimmat sähkötekniset ratkaisut juuri sinun kohteeseesi. 

Ammattimaisella sähkösuunnittelulla rakennuksen sähköjärjestelmä saadaan luotua kustannustehokkaaksi ja pitkäikäiseksi, kun taas hyvällä, toimivalla ja monipuolisella valaistuksella pyrimme luomaan viihtyisän sekä turvallisen ympäristön – kuitenkaan tinkimättä estetiikasta.

Palvelukonseptimme sisältää taloautomaatio- ja sähköurakan suunnitelmasta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella. Toteutuksiin voit tutustua Referenssit-sivulla.

Sähköasennusta omakotitalossa

Näin sähkösuunnittelu tehdään

Teemme sähkösuunnitelman aina käyttäjän tarpeiden pohjalta. Suunnitelmaan kuuluu perinteisen sähköjärjestelmän lisäksi yksityiskohtainen valaistussuunnitelma, antenni- ja yleiskaapelointiverkkosuunnitelma sekä hälytinjärjestelmät. Huomioimme jo suunnitteluvaiheessa talotekniikan tilantarpeen ja sen tarvitsemat eri reitit, jolloin rakennusvaiheessa töiden sujuvuus on taattua. Moisiolinna Groupin keskeinen vahvuus on suunnittelun ja toteutuksen toimittaminen saman katon alta useiden vuosien ja yli sadan taloautomaatiokohteen kokemuksella.

Harkittu valaistus tuo lisäarvoa asumiseen

Valaistussuunnittelu luo kodille merkittävää lisäarvoa ja lisää asumisviihtyvyyttä. Ammattitaitoinen suunnittelu auttaa asiakasta valitsemaan oikeat valaisimet ja oikean valaistuksen kullekin kohteen huoneelle. Tähtäämme valaistussuunnittelussa aina mahdollisimman tarvelähtöiseen ja tyylikkääseen kokonaisuuteen. Valaistuksen merkitys on valtava: hyvä valaistus luo turvallisuutta ja tunnelmallisuutta, mutta parantaa myös työtehokkuutta sekä vireyttä. Sopivalla valaistuksen ohjauksella voidaan vaihtaa tunnelmaa samassakin huoneessa eri tilanteiden ja vaatimusten mukaisesti.