Kohdekohtaisesti
räätälöity
taloautomaatio

Nykyaikainen taloautomaatio mahdollistaa tehokkaan ja helpon, koko kodin tekniikan optimoinnin; sen avulla eri järjestelmät sekä laitteet kommunikoivat keskenään ja niitä voidaan ohjata keskitetysti. Olemme erikoistuneet markkinoiden suosituimpiin kuuluviin Beckhoff-ratkaisuihin.

Mitä
taloautomaatio on?

Taloautomaatio on kodin eri laitteiden ja järjestelmien automatisointia. Automatisaation tarkoituksena on paitsi helpottaa ja sujuvoittaa arkea, myös tuoda säästöjä kiinteistön energiankulutuksessa tehokkaamman hallinnoinnin ja säätelymahdollisuuden kautta. Suunnittelemme ja räätälöimme kokonaisvaltaisen Beckhoff-taloautomaatioratkaisun sähkösuunnittelusta asennukseen. 

Taloautomaation
hyödyt arjessa

Taloautomaatiojärjestelmän avulla voidaan esimerkiksi säätää ja ohjata valaistusta, ilmastointia ja lämmitystä, seurata ja mitata kodin eri laitteita sekä ohjata ja valvoa laitteita ja järjestelmiä etänä. Voit kytkeä laitteita ja järjestelmiä päälle ja pois niin paikan päällä kuin vaikkapa matkoilta. Taloautomaatioratkaisu myös nostaa asunnon arvoa ja huolehtii arvon säilymisestä pitkällä aikavälillä.  Taloautomaation avulla kotisi kokonaisvaltainen toiminnallisuus, mukavuus, turvallisuus ja energiatehokkuus paranevat.

Laadukkaiden omakotitalokohteiden kokonaisvaltaiseen sähköurakointiin

Taloautomaatioratkaisut Beckhoffilta ja ABB:lta

Suunnittelemme aina mahdollisimman optimaalisen, asiakkaan toiveita tarkasti palvelevan ratkaisun yksilöllisesti kuhunkin kohteeseen. Olemme erikoistuneet räätälöityihin Beckhoff-ratkaisuihin, jotka sopivat täydellisesti vaativiinkin kohteisiin. Tarjoamme myös ABB:n Free@Home-järjestelmää.

Beckhoff-taloautomaatio

Tarjoamme ensisijaisesti Beckhoffin ratkaisuja. Tehokas, muokattava ja täysin avoin automaatiojärjestelmä vaativiin kohteisiin. Lisähyödyt verrattuna ABB:n järjestelmään:

ABB Free@Home

Tunnettu ja valmiiksi konseptoitu automaatiojärjestelmä omakotitalon tarpeisiin. Keskeiset ominaisuudet:

Miksi taloautomaatio?

1

Nostaa asunnon arvoa ja huolehtii arvon säilymisestä pitkällä aikavälillä

2

Asunnon muokattavuus jälkikäteen kasvaa

3

Asennuskustannukset perinteistä sähköurakointia suuremmat – säästöä pitkällä aikavälillä

4

Parantaa asunnon viihtyvyyttä, energiatehokkuutta ja turvallisuutta