Elinkaariajattelu

Taloautomaatio huolehtii asukkaiden viihtyvyydestä sekä talon turvallisuudesta kaikissa elämäntilanteissa.

Hyvin suunniteltu koti on helppokäyttöinen kaikille asukkaille.


Asumisen tarpeet muuttuvat ajan kuluessa perhekoon kasvaessa, lasten muuttaessa kotoa ja ihmisten ikääntyessä. Hyvin suunniteltu koti joustaa elämäntilanteiden mukaan luoden suotuisat ja turvalliset olosuhteet kaikkiin tiloihin ja tilanteisiin.

Automaatio ja valmiiksi ohjelmoidut toiminnat helpottavat lähtöä ja kotiin saapumista, siivouspäivää, juhlahetkiä sekä rentoutumista ja hyvää unta.

Etäohjaus ja valvonta helpottavat niin lapsiperheen kuin ikäihmistenkin arkea. Taloautomaatio helpottaa asukkaiden ikääntyessä tai toimintarajoitteiden määritellessä arkea.

Automaatio vaikuttaa myös kodin arvoon. Kun luopumisen aika koittaa, uudet omistajat muokkaavat joustavan ja suorituskykyisen järjestelmän helposti omia tarpeitaan vastaaviksi.

Ammattilaisen kanssa älykkään kodin rakentaminen on helppoa

Moisiolinnalta saat kohteeseesi yksilölliset ja asiakaskohtaiset ratkaisut. Moisiolinnan taloautomaatio mahdollistaa pitkälle viedyt, yksilölliset ja asiakkaan elämäntapaa sekä tarpeita huomioivat luovat toteutukset. Autamme sinua tekemään viisaita valintoja matkalla kohti laadukasta asumista.

Teemme talotekniset ratkaisut sinulle tutuksi, tunnistamme yhdessä asumisenne tarpeet ja toiveet, niin talotekniikan kuten automaationkin suhteen. Esittelyn ja ideoinnin tukena toimii Moisiolinnan virtuaalishowroom.