Yrityksemme

Moisiolinna Group on uudenlainen, ketterä ja innovatiivinen sähköalan yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden omakotitalokohteiden kokonaisvaltaiseen sähköurakointiin. Toteutamme kohteen sähkösuunnittelun, sähköurakoinnin sekä taloautomaatio-ohjelmoinnin ja -asennuksen. Lukuisat menestyksekkäästi toteutetut kohteet ovat paras käyntikorttimme.

Asiantuntijasi
sähkö- ja automaatiourakoissa

Moisiolinna Group on perustettu vuonna 2013, jonka jälkeen olemme toteuttaneet satoja toimintatapamme mukaisia projekteja. Olemme jatkuvasti kasvava ja kehittyvä yritys, ja muutuimme osakeyhtiöksi vuonna 2016. Meidät tunnetaan erityisesti asiakkaan tilanteen ja tarpeiden ymmärtämisestä ja pyrimme mahdollisimman tarkasti jalostamaan asiakkaan toiveet onnistuneeksi hankkeeksi. Yksityisten asiakkaiden ohella olemme vakiinnuttaneet asemamme myös ammattitoimijoiden suosimana yhteistyökumppanina.  Ratkaisuihimme luottavat muun muassa arkkitehdit, rakennuttajat ja talotehtaiden projektimyyjät jotka tietävät, että kanssamme sähköurakointi sujuu. Tampere ja Helsinki ovat päätoiminta-aluettamme, mutta palvelemme asiakkaita aina Pohjois-Suomea myöten.

• Hyvällä ja laadukkaalla sähkösuunnittelulla rakennuksen sähköjärjestelmät saadaan vastaamaan käyttäjän toiveita ja tarpeita.

Miksi tilata sähkösuunnittelu Moisiolinna Groupilta?

  • Hyvällä ja laadukkaalla sähkösuunnittelulla rakennuksen sähköjärjestelmät saadaan vastaamaan käyttäjän toiveita ja tarpeita.
  • Loistava yhteistyökykymme yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoomme takaa sujuvan toiveiden kuulemisen sekä niiden toteuttamisen käytännön ratkaisuihin.
  • Keskeinen vahvuutemme on suunnittelun ja toteutuksen toimittaminen saman katon alta vuosien ja yli sadan taloautomaatiokohteen kokemuksella.
  • pystymme varmistamaan projektin sujuvan läpiviennin ilman kommunikaatiokatkoksia ja halutun lopputuloksen sekä toiminnallisuudet.

Yhteistyökumppanit

Käyttämämme sähkötarviketoimittajat​

Kauttamme saatavilla muun muassa seuraavia valaisinmerkkejä​