Työpaikat

Tervetuloa mukaan Moisiolinnan tiimiin

Avoimet työpaikat

Projektinhoitaja sähkötöihin pääkaupunkiseudulle, Moisiolinna Group Oy, Espoo

Moisiolinna Group on kokonaisvaltainen talotekniikan ja taloautomaation toimittaja suunnittelusta ja urakoinnista käyttöönottoon. Laaja palvelukonseptimme sisältää LVISA- suunnittelun ja asennuksen sekä käyttöönottotyöt ohjelmointeineen. Toteutamme taloteknisiä ratkaisuja vaativiin kohteisin ja olemme asiantunteva partneri arkkitehtitoimistoille, talotehtaille ja rakennuttajille.

Tyypilliset kohteemme ovat suuria omakotitaloja ja loma-asuntoja, joihin teemme räätälöidyn kokonaisratkaisun sisältäen mm. sähkö-, valaistus- ja automaatiosuunnittelun sekä sähköurakoinnin ja automaatio-ohjelmoinnin. Lisäksi toteutamme erilaisia liiketiloja ja showroomeja.

Etsimme pääkaupunkiseudulle projektinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai vaihtoehtoisesti sähköalan opiskelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Me tarjoamme motivoivan työympäristön innovatiivisesti alaa ja työtapoja uudistavassa kasvuyrityksessä, erittäin mielenkiintoiset työmaat sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Työssäsi toimit projektinhoitajana ja projektipäällikön apuna pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa kohteissamme. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaskontaktit, projektienhallinta, laskutus, hankintojen tekeminen ja valmistelu sekä muut monipuoliset työtehtävät osaamisen mukaan. Kohteemme ovat vaativia omakotitalokohteita, joissa arvostetaan tiimityöskentelytaitoja ja kykyä kohdata asiakas luontevasti kuunnellen. Töiden tavoitteina on laadukas, hallittu ja kannattava lopputulos. Asiakastyytyväisyys on meillä Moisiolinnalla tärkeintä.

Työkulttuurimme perustana on tasa-arvoinen, rento ja reilu meininki sekä joustavuus.
Toivomme tietämystä laadukkaasta rakentamisesta ja yrityksen arvojen jalkauttamisesta työmaille. Arvostamme työaikojen täsmällistä noudattamista, ja joustoa tilanteiden mukaan. Nykyistä porukkaa yhdistää tutkiva, utelias asenne alan ja tekniikan kehityksen suhteen. Samaa toivomme sinulta. Olet tervetullut tuomaan oman panoksesi myös toimintamme kehittämiseen. Koulutukseltasi olet sähköasentaja tai sähköinsinööri ja vaihtoehtoisesti työtehtävä sopii myös sähköalan opiskelijalle. Tärkeintä on, että motivaatio ja innostus työtehtävään on kohdillaan.

Hakemukset ja ansioluettelo sähköpostilla osoitteeseen Tero Saira tero@moisiolinna.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Saira, puh. 050 553 3933

Paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä.

Linkki työpaikka hakuun alla